Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Με μεγάλη επιτυχία στο σπίτι της «Μεσοποταμίας» στο Μοσχάτο, η ανοιχτή συνέλευση των Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα διόδια

Σήμερα, 01/09/10 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο σπίτι της «Μεσοποταμίας» στο Μοσχάτο, η ανοιχτή συνέλευση των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια.
Έγινε ενημέρωση για το Κίνημα κατά των διοδίων, μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό στους παρευρισκόμενους και πραγματοποιήθηκε συν τοις άλλοις πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση. 




Οι συναγωνιστές με ενθουσιασμό δήλωσαν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτοκινητοπορεία Αθήνα-Θεσσαλονίκη «Πάμε ΔΕΘ-Σηκώστε τις μπάρες!» , όπως και στην ανεξάρτητη ταξική πορεία της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα ξεκινάει από την Καμάρα.


Επίσης αποφασίστηκε  η Μεσοποταμία να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε τοπικό επίπεδο, ενημερώνοντας τους πολίτες ως προς το κίνημα "δεν πληρώνω" καθώς και οργανωτικά, φέρνοντας σε επαφή τους ενδιαφερόμενους, για την δημιουργία τοπικής επιτροπής.
Στο σπίτι της Μεσοποταμίας θα βρείτε:
α} Έντυπο υλικό
β} Απαντήσεις σχετικά με το πως περνάμε από τα διόδια, το νομικό πλαίσιο που τα διέπει και την συμπεριφορά μας σε περίπτωση παρακώλυσης της διέλευσης  από αυτά
γ} Τα τηλέφωνα της νομικής ομάδας του κινήματος "δεν πληρώνω" που καλύπτουν όλη την Ελλάδα, με αντιπροσώπους που θα προστρέξουν σε οποιοδήποτε από τα διόδια παραστεί ανάγκη ανά την επικράτεια.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την όμορφη και παραγωγική βραδιά που μας χάρισαν οι άνθρωποι του 'δεν πληρώνω" και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με πλήθος εκδηλώσεων σχετικά με το κίνημά τους - μας.


ΥΓ. Η εκδήλωση έχει βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του υλικού.gfdyfgdfdfdf
fdsdsdsssddffs


Ολόκληρη η βιντεοσκόπηση εδώ.


Ακολουθεί video από την συνέντευξη τύπου στις 22/7/2010 στο εμπορικό κέντρο Πειραιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου