Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.1963-2013. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ







 Γρηγόρης Λαμπράκης
ο πρωτοπόρος ειρηνιστής γιατρός


ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ
αντεισαγγελέας Εφετών



Αγόρευση στη δίκη των δολοφόνων του Λαμπράκη, Δεκέμβριος 1966



Οι άνθρωποι που κλήθηκαν δύο μέρες πριν (από τη δολοφονία του Λαμπράκη) και βοήθησαν τους Γορίλες της προσωπικής ασφάλειας του στρατηγού Ντε Γκολ στο έργο τους, εκαλούντο για να παίξουν το βράδυ της 22ης Μαΐου 1963 τους Ρινόκερουςτου Ιονέσκο, εκ του φυσικού. Και πράγματι το έπαιξαν με μεγάλη επιτυχία.
Αποτελεί δεινή ύβρη και μείωση του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, η καταφυγή προς ενίσχυσή τους στην ιδιωτική οργάνωση οιουδήποτε που αποτελείται από κατάλοιπα υποπροϊόντων του Χίτλερ, από γιγαντοκύτταρα δοσιλογικής λευχαιμίας που κυκλοφορούν δυστυχώς ακόμη στο ελληνικό αίμα, από κακοποιούς διαφόρων βαθμών και ειδών, από ιδεολογικούς σκηνίτες τους οποίους μνημόνευσα πιο πάνω, και από άλλους φτωχούς διαβόλους που, σε κάθε περίσταση και ευκαιρία, ζητούν οι ταλαίπωροι να μπαλωθούν (κατά τον ποιητή)...



Από τέτοια κοινωνικά βυθοκορήματα αναμενόταν βοήθεια και σ αυτά θα ανατιθόταν σε ώρα κρίσης, η ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας και η μεγάλη και άγια υπόθεση της υπερασπίσεως της Πατρίδος και του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού παντού, πάντοτε και δι όλων των μέσων , κατά τους σκοπούς της οργάνωσης του Γιοσμά που αναγράφονται πίσω από την ταυτότητα του Γκοτζαμάνη.
’λλοτε, εκείνοι που καταδικάζονταν για ζωοκλοπή, στερούνταν της τιμής να υπηρετούν στο Στράτευμα, με τη σκέψη ότι η υπεράσπιση της Πατρίδας είναι έργο των αγνών, των τιμίων, των ανιδιοτελών και των ενάρετων ανθρώπων, με κορωνίδα μεταξύ αυτών των αρετών τη φιλοπατρία.
Σήμερα, εδώ, ένα σύμφυρμα κλεφτών,βιαστών, δοσίλογων και κάθε είδους κακοποιών,εμφανίζεται -προς εθνοκαπηλεία και ανομολόγητους ιδιοτελείς σκοπούς- ως προστάτης κοινωνικών καθεστώτων, ως φύλακας ιερών και οσίων και ως Κέρβερος του νόμου και της τάξης.
Τι άλλο έπρεπε να περιμένει κανείς απ αυτό πλην του ότι θα εξελισσόταν σε κακοήθη νεοπλασία της κοινωνίας;

4 σχόλια:

  1. Όρθιοι στη «ρινοκεριάδα»!.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eFihjzULPFM#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mikis Theodorakis, Costa Gavras - Z (1969)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1NPJ9sPbH18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή ανάρτηση.

    Όταν δεν χρειάζεται να κρύβουν καρφίτσες κάτω απ το πέτο, αλλά επιδεικνύουν τα αποτριχωμένα στήθια τους με τη σβάστικα,

    όταν "ένα σύμφυρμα κλεφτών,βιαστών, δοσίλογων και κάθε είδους κακοποιών,εμφανίζεται -προς εθνοκαπηλεία και ανομολόγητους ιδιοτελείς σκοπούς- ως προστάτης κοινωνικών καθεστώτων, ως φύλακας ιερών και οσίων και ως Κέρβερος του νόμου και της τάξης",

    όταν οι φον γιασμάδες προβάλλονται από τα Μέσα Μαζικής Επιρροής, χέρι - χέρι με τους Παπαφλέσσες,

    Thug Politics


    νηφάλιες φωνές σαν την δική σας είναι αναγκαίες.

    Προτείνω να αναρτηθούν στο πολύ καλό ιστολόγιό σας και:

    Υπόθεση Λαμπράκη (1/2) - Ένα τροχαίο ατύχημα


    Υπόθεση Λαμπράκη (2/2) - Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;





    ΑπάντησηΔιαγραφή