Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Vmedia.gr - όταν οι πολίτες κάνουν τα μέσα.

Ο διαδικτυακός τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός Vmedia.gr «γεννήθηκε» από την ανάγκη ύπαρξης ενός ανεξάρτητου, αδέσμευτου και εκτός κομματικών ελέγχων σταθμού. Τα «καθεστωτικά» ΜΜΕ έχουν αποκλείσει όλα τα κινήματα, όλες τις πρωτοβουλίες και όποιες ανεξάρτητες φωνές αντιδρούν στο αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία.

Αυτή την έλλειψη ακριβώς, της ανεξάρτητης και αντικειμενικής ενημέρωσης, έρχεται να καλύψει ο Vmedia.gr, φιλοξενώντας στη «συχνότητά» του φωνές διαφόρων κινημάτων, όπως το «Κίνημα Δεν πληρώνω», το «Save Greek Water», τη «Συντροφιά του Περιβάλλοντος», οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές», το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» κ.ά.. 

Παράλληλα στο πρόγραμμα του σταθμού υπάρχει πληθώρα εκπομπών λόγου, που έχουν ως αντικείμενο, ποικίλης θεματολογίας  ζητήματα, περιλαμβάνοντας αυτά της οικονομίας, της φιλοσοφίας, της τέχνης, της σάτιρας κ.λ.π.. Οι εκπομπές αυτές παρουσιάζονται από ιδιαιτέρως γνωστούς καθηγητές και δημοσιογράφους, αλλά επίσης από απλούς, ενεργούς, συνειδητοποιημένους πολίτες. 

Παράλληλα υπάρχουν ζωντανές μουσικές εκπομπές για τη ψυχαγωγία των φίλων του σταθμού. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο σταθμός, για να καλύπτει ζωντανά τις δράσεις διαφόρων κινημάτων και τις κινητοποιήσεις όλων των συνειδητοποιημένων πολιτών.
Το πρόγραμμα του σταθμού θα εμπλουτίζεται συνεχώς, με νέες ενημερωτικές εκπομπές καλύπτοντας ότι καινούριο προκύπτει στη κοινωνία, παρακολουθώντας απο κοντά την επικαιρότητα.
Ο σταθμός Vmedia.gr λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο, βάσει της εθελοντικής προσφοράς των συνεργατών του. 
Εάν επιθυμείτε, οι δικοί σας αναγνώστες και επισκέπτες, να έχουν πρόσβαση σε μια πραγματικά αδέσμευτη, ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς να αμελείται παράλληλα η ψυχαγωγία τους, σας παρακαλούμε να ενσωματώσετε την εικόνα του Vmedia στην ιστοσελίδα σας, χωρίς κανένα τίμημα ή αντάλλαγμα. 

Οι τηλεοπτικοί ή ραδιοφωνικοί σταθμοί που επιθυμούν να περιλάβουν μέρος ή το σύνολο των εκπομπών του Vmedia.gr στο πρόγραμμά τους, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν μαζί μας.
Βάσει της δυνατότητας  προβολής, όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών, εντός των πλαισίων που παρέχει ο σταθμός μας, είμαστε ανοικτοί προς συζήτηση, με αντικείμενο τη πιθανή παρουσία σας, μέσω μιας δικής σας ειδικής εκπομπής στη συχνότητα του Vmedia.gr.

 Τον σταθμό, μαζί με το chat του, θα μπορείτε να τον βλέπετε από την σελίδα live του blog της Μεσοποταμίας.
 
Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου