Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συλλογή τροφίμων - φαρμάκων στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια της Μεσοποταμίας.

Στην γιορτή Αντίστασης - Αλληλεγγύης της Μεσοποταμίας θα συλλέγονται τρόφιμα για το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στο Λαύριο, καθώς και φάρμακα για το Αλληλέγγυο ιατρείο Πειραιά.

Από το solidarity4all.gr για το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στο Λαύριο
"Τεράστια έλλειψη τροφίμων και βασικών ειδών υγιεινής παρουσιάζεται στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στο Λαύριο. Η καθυστέρηση της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ υπουργείου Εργασίας και Ερυθρού Σταυρού ( που έχει την ευθύνη λειτουργίας του κέντρου ) έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα για τη διατροφή των 266 προσφύγων ( Τούρκοι, Κούρδοι αγωνιστές από τη Συρία και την Τουρκία, Αφγανοί ) εκ των οποίων 85 παιδιά."
 Από το blog του Αλληλέγγυου ιατρείου Πειραιά.
Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά που συστάθηκε πρόσφατα από ενεργούς πολίτες εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, με σκοπό την δωρεάν παροχή ιατρικής και οδοντιατρικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, φάρμακα, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας, έχει ανάγκη από φάρμακα, για τον εφοδιασμό του νεοσύστατου φαρμακείου που διαθέτει. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες, να προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου