Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τα πρακτικά της ​Γενικής συνέλευσης της Κυριακής 04/05/14

- Πάρτι​ νεολαίας (και όχι μόνο βέβαια) στις 9/5/14 με αφορμή την ονομαστική εορτή της φίλης μας Ειρήνης αλλά και τα γενέθλια του καθηγητή μας Χρήστου. Το πάρτι θα γίνει με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για το Ανοικτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά και ειδικά για την οικογένεια του Ουλ Καμάλ (μιας και στο προηγούμενο πάρτ
​ι​
δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό δυστυχώς) αλλά και να αποχαιρετίσουμε τον "ψήστη" και φίλο της Μεσοποταμίας Σωτήρη Πετρούλα που φεύγει για τα ξένα λόγω της υπάρχουσας κατάστασης εδώ.

- 10/5/2014 Συνέλευση του Αλληλέγγυου Εκπαιδευτηρίου της Τράπεζας Χρόνου της Μεσοποταμίας, όπου θα συζητηθεί η τελευταία δράση για τη φετινή χρονιά αλλά και η μέχρι τώρα πορεία του εκπαιδευτηρίου. Η δράση του εκπαιδευτηρίου υπολογίζεται να γίνει περίπου στις 14-15/6 (λόγω Πανελληνίων και εξετάσεων στα σχολεία).

- Τέθηκε θέμα από τη φίλη της Μεσοποταμίας Νίνα να γίνει συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων από τη Νίνα Κωστάζου και τον Κώστα Γαζή (φοροτεχνικοί) στα μέλη του δικτύου της Τ.Χ. κατά περίπτωση. Ζητήθηκε επίσης από τη Νίνα και τον Κώστα, οι οποίοι είναι μέλη διαδικτυακής ομάδας φοροτεχνικών, να παραχωρηθεί ο χώρος της Μεσοποταμίας 2 Σαββατοκύριακα του Ιουνίου (αρχές) για συ

​μ​
πλήρωση φορολογικών δηλώσεων από μέλη της ομάδας σε άτομα πέραν του δικτύου της Τ.Χ. με χαμηλά εισοδήματα. Θα υπάρξει ενημερωτικό-διευκρινιστικό mail από τη Νίνα.

- Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της τράπεζας τροφίμων το οποίο έχει παρουσιάσει μία κάμψη και είπαμε να ξεκινήσουμε τη συγκέντρωση τροφίμων με την έναρξη των θερινών προβολών στη Μεσοποταμία (περίπου τέλος Μαΐου) και να διατεθούν αρχικά στα μέλη του δικτύου αλλά και να γίνει μέσα στον Ιούνιο ένα ανταλλακτικό παζάρι τροφίμων και άλλων ειδών με σκοπό την διεύρυνση του εγχειρήματος. Η τράπεζα τροφίμων ήδη λειτουργεί και έχουν ήδη διατεθεί διάφορα προϊόντα και χρειάζονται συμπλήρωση όσπρια, μακαρόνια, γάλατα, ρύζια, χαρτικά, είδη προσωπικής υγιεινής κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου