Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Tα πρακτικά της 3ης Συνέλευσης του Αλληλέγγυου Εκπαιδευτηρίου της Τράπεζας Χρόνου της Μεσοποταμίας.

Στην συνέλευση του Αλληλέγγυου Εκπαιδευτηρίου της Τράπεζας Χρόνου της Μεσοποταμίας που πραγματοποιήθηκε στις 10/05/2014, έγινε απολογισμός μέσα από την παρουσίαση που ετοιμάστηκε από τον Κώστα και η οποία ήταν βασισμένη στα ερωτηματολόγια που είχαν συμπληρωθεί από τα μέλη του δικτύου. Επίσης, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η 3η και τελευταία ανταποδοτική δράση του Εκπαιδευτηρίου για αυτήν την χρονιά.

Για την ανταποδοτική δράση του Αλληλέγγυου Εκπαιδευτηρίου της Τράπεζας Χρόνου της Μεσοποταμίας αποφασίστηκε να έχει κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και να πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Ιουνίου λόγω των πανελληνίων και σχολικών εξετάσεων (αρχικά είχε αποφασιστεί 14-15 Ιουνίου).

Ο κοινωνικός χαρακτήρας της εκδήλωσης θα αφορά σε ένα ανταλλακτικό παζάρι τροφίμων, ρούχων, βιβλίων και άλλων ειδών και ο πολιτιστικός χαρακτήρας της εκδήλωσης θα είναι θεατρικό βασισμένο σε μονόπρακτο που έχει ετοιμάσει ο φίλος Γιώργος καθώς επίσης και μουσική εκδήλωση με συμμετοχή του ωδείου Μοσχάτου. Τα μέλη του δικτύου και στις δύο περιπτώσεις θα είναι άμεσα συμμετοχικός και υποστηρικτικός (πχ σκηνικά για το θεατρικό, δημιουργία χορωδίας κ.λ.π.).

Διαθεσιμότητα για τις συνεννοήσεις με το ωδείο δήλωσε η Τέτη και για το θεατρικό ο Γιώργος. Επίσης η Νανά, μαθήτρια του Εκπαιδευτηρίου, εξέφρασε την επιθυμία να συνεννοηθεί με τη θεατρική ομάδα του σχολείου της ώστε να υπάρξει συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Εκπαιδευτηρίου.

Όλα τα μέλη του δικτύου δήλωσαν διαθεσιμότητα για την ετοιμασία της εκδήλωσης.

Τέλος, συζητήθηκε η πιθανότητα λειτουργίας εντατικών μαθημάτων ξένων γλωσσών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και λειτουργία καλλιτεχνικού εργαστηρίου (φωτογραφία, δημιουργική γραφή, performance).

Για την λειτουργία της τράπεζας τροφίμων συζητήσαμε να έχει διαρκή χαρακτήρα και οποίος/α θέλει να απευθυνθεί για το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να επικοινωνεί με την Κωνσταντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου