Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

"Καλάθι Αλληλεγγύης" της Μεσοποταμίας

ΤΟ « ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

  • Πόσες φορές στάθηκες στο ταμείο του super market με την αγωνία:  "Θα μου φτάσουν τα χρήματα;"
  • Αλλά και πόσες φορές σκέφτηκες:  "Αυτό σήμερα μου περισσεύει, ίσως κάποιος άλλος το έχει περισσότερη ανάγκη"

Τι;

 
    Όλοι καθημερινά βιώνουμε τη δυσκολία να αντεπεξέλθουμε στην αγορά των απαραίτητων αγαθών για τη διαβίωση. Όλοι, όμως, μπορούμε με κάποιον τρόπο να συνεισφέρουμε σε ένα κοινό «Καλάθι Αλληλεγγύης», για να καλύψουμε αμοιβαία τις ανάγκες μας.   Με αυτό το σκεπτικό, η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου "Μεσοποταμία", ξεκινάει την πρωτοβουλία «Καλάθι Αλληλεγγύης» για τη συγκέντρωση και διάθεση τροφίμων και ειδών α’ ανάγκης.


Ειδικότερα, στις 21 και 22 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του «Διήμερου Κοινωνικής και Πολιτιστικής Δράσης» της «Μεσοποταμίας» και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Καλάθι Αλληλεγγύης», θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι Τροφίμων και ειδών α’ ανάγκης.  Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο διήμερο των εκδηλώσεων, ώστε να γίνει γνωστή τόσο στον κόσμο του Μοσχάτου - Ταύρου αλλά και ευρύτερα.

Γιατί;


   Στόχος δεν είναι η ελεημοσύνη ή η φιλανθρωπία αλλά η συμμετοχή και η έμπρακτη αλληλεγγύη μεταξύ όλων. Κάθε διαθέσιμος εναλλακτικός και βιώσιμος τρόπος αντιμετώπισης θεμάτων διαβίωσης μπορεί να γίνει συνειδητή επιλογή.

Πότε;


   Για το σκοπό της συγκέντρωση τροφίμων, το σπίτι της "Μεσοποταμίας" θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 19.00 -21.00 μ.μ. (μέχρι τις εκδηλώσεις στις 21 και 22 Ιουνίου) αλλά και κάθε Τρίτη από τις 20.00-21.30 καθώς και κάθε Σάββατο από τις 19.30 -20.30 μ.μ.

Πού;


   Διεύθυνση : Πλάτωνος 13 Μοσχάτο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6940-816890, 6932-511992

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου