Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Απολογισμός Γενικής συνέλευσης της Μεσοποταμίας στις 11/1/15

Στη Γενική συνέλευση της Μεσοποταμίας στις 11-1-15 συζητήθηκαν-αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, μαζί με τη γενική συνέλευση, να γίνει ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι ρούχων και ταυτόχρονα προσπάθεια ενίσχυσης του ”Καλαθιού Αλληλεγγύης”, μέσω γλυκών και αλμυρών πιάτων που θα προσφέρονται. Διαθεσιμότητες έχουν ήδη παρθεί, μπορούν να προστεθούν κι άλλες. Ακόμα θα συγκεντρώσουμε γραφική κλπ. ύλη για τις ανάγκες του Αλληλέγγυου Εκπαιδευτηρίου. Θα σταλεί σχετικό μήνυμα με τα είδη που συγκεντρώνουμε.

2) Συζητήθηκε και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η επικοινωνία με όμορες και μη συλλογικότητες, με σκοπό πιο συχνές και οργανωμένες κοινές συνελεύσεις.

3) Εκφράστηκε μια ακόμη φορά ο προβληματισμός για το αν και πότε θα μπορούσε η Μεσοποταμία  να αποκτήσει καταστατικό. Από τις απόψεις που ακούστηκαν για μια ακόμη φορά διαφάνηκε πως δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στο θέμα, έτσι θα υπάρχει κάποια στιγμή σχετική συζήτηση ώστε να ενημερωθούμε από νομικούς κλπ. για λεπτομέρειες.

4) Αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια από τους μηχανογράφους μας να συμμαζέψουν την πολυδιάσπαρτη διαδικτυακή μας εικόνα (site, blog κλπ.).

5) Εκφράστηκε για μια ακόμη φορά η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση με σκοπό την κάλυψη των υλικών αναγκών του Αλληλέγγυου Εκπαιδευτηρίου.

Μετά τη συνέλευση ακολούθησε η κοπή της πίτας!

imageimageimageimage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου