Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ!!!

Το Σάββατο το απόγευμα εκπαιδευτικοί και μαθητές του εκπαιδευτηρίου μας αλλά και πολλών άλλων δομών και σχολείων συζητήσαμε για την αλληλεγγύη ως αντίδοτο στον σχολικό εκφοβισμό, σε μια κουβέντα όπου οι παρεμβάσεις των μαθητών μας εξέπληξαν θετικά.

Στη συνέχεια ταξιδέψαμε μουσικά με το υψηλής δεξιοτεχνίας πρόγραμμα κιθάρας του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ διπλωματούχου σολίστ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ και με τα έντεχνα τραγούδια του χθες και του σήμερα από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗ και την ΗΛΙΑΝΑ ΦΙΛΕΑ.

Την Κυριακή οι μικροί μας φίλοι – περισσότεροι από ποτέ άλλοτε! -επιδόθηκαν στην κατασκευή λαμπάδων με ζωγραφιές και αυτοσχέδια στολίδια και στη συνέχεια έπλασαν κουλουράκια της λαμπρής με τις μαγείρισσες μας!!

Το Αλληλέγγυο Εκπαιδευτήριο με τους 120 μαθητές και τους 30 και πλέον εκπαιδευτικούς δίνει ραντεβού το καλοκαίρι για την τελευταία και πανηγυρική ανταποδοτική του δράση που αναμένεται πρωτόγνωρα δυναμική…

Περισσότερα  εδώ
 image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου