Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: “Φώτα της Ράμπας" του Τσάρλι Τσάπλιν, Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 21.00


 Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας για το μήνα Ιούλιο κλείνουν με τα "Φώτα της Ράμπας" (1952) του αξεπέραστου Τσάρλι Τσάπλιν.
Σε αυτό το σπουδαίο φιλμ της ύστερης καριέρας του, ο Τσάρλι Τσάπλιν υποδύεται έναν ξεπεσμένο βετεράνο του music hall, και την προσπάθειά του να χτίσει από την αρχή τη ζωή του στο Λονδίνο του 1914, μαζί με τη νεαρή χορεύτρια Τέρι, αφού τη σώσει από απόπειρα αυτοκτονίας. Οι προσπάθειες του Καλβέρο (Τσάπλιν) να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του αποτυγχάνουν, ενώ ταυτόχρονα η Τέρι γνωρίζει όλο και πιο πολλές επιτυχίες, αλλά και τον έρωτα, στο πρόσωπο του νεαρού συνθέτη Νέβιλ.
Γλυκόπικρο, παραγνωρισμένο ίσως σε σύγκριση με παλιότερες δημιουργίες του Τ. Τσάπλιν, το φιλμ είναι από τα πιο προσωπικά και μεστά του μεγάλου βρετανού ηθοποιού και δημιουργού.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, στον πανέμορφο κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

facebook event: https://www.facebook.com/events/811091529026824

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας. Στο χώρο θα βρείτε επίσης το ειδικό κουτί οικονομικής ενίσχυσης των προσφύγων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου