Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Στις 15 Οκτωβρίου, η "Τιμή του Καταναλωτή" στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ Γ' ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Η Αλληλεγγύη Πειραιά, εδώ και πέντε χρόνια, αφουγκράζεται τα μηνύματα και τις ανάγκες της κοινωνίας, προσαρμόζει τις δράσεις της ικανοποιώντας μεγαλύτερο φάσμα αναγκών, όχι μόνο των μελών της, αλλά και όσων τη χρειάζονται.

Στις 15 Οκτωβρίου, εγκαινιάζει στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ Γ' ΠΑΡΚΙΝΓΚ την "Τιμή του Καταναλωτή" με τη συμμετοχή 34 παραγωγών και τη διάθεση περισσοτέρων από 800 προϊόντα από όλη την Ελλάδα, με βάση την απευθείας συνεργασία καταναλωτών και παραγωγών, παρέχοντας εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Με την αλληλέγγυα διάθεση προϊόντων, ωφελούνται οι καταναλωτές οι οποίοι επιλέγουν τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους με βάση τα δικά τους κριτήρια όπως την ποιότητα, τη μη χρήση φυτοφαρμάκων, την προστασία του περιβάλλοντος κ.α., καθώς και να καθορίζουν από κοινού μια δίκαιη τιμή πώλησης για κάθε προϊόν. Ωφελούνται ακόμα οι μικροπαραγωγοί, οι οποίοι με τη σειρά τους βρίσκουν διέξοδο και δυνατότητα επιβίωσης, αλλά και η κοινωνία της αλληλεγγύης!

Μια εθελοντική πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ένας εναλλακτικός τρόπος διακίνησης προϊόντων που βασίζεται στη συνεργασία και όχι στον ανταγωνισμό!

Διοργάνωση από τις δομές Αλληλεγγύης:
  • "Αλληλεγγύη Πειραιά"
  • "Καλάθι Αλληλεγγύης της ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ"
  • "Λέσχη Αλληλεγγύης ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ"
  • "Λέσχη Αλληλεγγύης ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
  • "Δίκτυο Αλληλεγγύης Καλλιθέας"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου