Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Χωρίς τη Χρυσή Αυγή οι γειτονιές μας είναι καλύτερες

Ένα νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής, στα πλαίσια της καμπάνιας για την ενημέρωση του κόσμου για τις εξελίξεις γύρω από τη δίκη της οργάνωσης. «Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Ενημερώσου», το μήνυμα του Παρατηρητηρίου.




Όπως έχει ήδη καταδειχθεί από τις καταθέσεις μαρτύρων, οι οργανωμένες επιθέσεις της Χ.Α. σε γειτονιές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας μειώθηκαν σημαντικά μετά τη δίωξη της ηγεσίας και των στελεχών της.
Η δίκη διεξάγεται για τρίτο χρόνο και κατά τη διάρκειά της έχουν εκτεθεί πλήθος στοιχείων και μαρτυριών για τη δράση των διωκόμενων ηγετών και μελών της.
Στόχος του Παρατηρητηρίου -που παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει από την πρώτη στιγμή όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου- είναι η δίκη να πάρει τη δημοσιότητα που της αξίζει «καθώς από την έκβασή της θα κριθεί η ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα».

Συντελεστές: Σκηνοθεσία-μοντάζ : Σοφία Γεωργοβασίλη | Κινηματογράφηση: Ιάσονας Αρβανιτάκης | Επεξεργασία ήχου: dna music | Εκφώνηση : Χρήστος Σιμαρδάνης, Αγγελική Παπαθεμελή | Παραγωγός, επιμέλεια καμπάνιας: Κυριάκος Αγγελάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου