Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: «Invisble», του Δημήτρη Αθανίτη, 11 Φεβρουαρίου στις 19:45

Στη δεύτερη προβολή για το μήνα Φεβρουάριο, την Κυριακή 11/2 προβάλουμε την ταινία του Δημήτρη Αθανίτη «Invisble», με τους: Γιάννη Στάνκογλου, Μενέλαο Χαζαράκη, Κόρα Καρβούνη, Εύα Στυλάντερ. Η προβολή θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη.

Σχετικά με την ταινία:
«Ένας πατέρας χάνει τη θέση του στον κόσμο. Ο Αρης είναι ένας μοναχικός 35άρης, χωρισμένος, που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Όταν απολύεται χωρίς καμιά προειδοποίηση, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος, καθώς νιώθει θύμα μιας ακραίας αδικίας. Όμως ο Άρης δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί του και τον εξάχρονο γιο του…
Με επίκεντρο την περιοχή του Ασπρόπυργου, ο Δ. Αθανίτης αναπτύσσει μια ιστορία εμμονής και εκδίκησης. Αγωνιώδης ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή μέχρι το (απρόσμενο) τέλος, με την κάμερα καρφωμένη στο εκφραστικό – απελπισμένο αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένο- πρόσωπο του Γιάννη Στάνκογλου.»
(Πηγή: camerastyloonline.wordpress.com)

Κυριακή 11/2, στις 19:45. Όπως πάντα στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Μαζί μας θα είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Δημήτρης Αθανίτης.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να βοηθήσετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!


https://www.facebook.com/events/1857523900956710/
http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-leschi-invisible-tou-dimitri-athaniti/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου